29 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ COSMOTE

ΓΙΑ ΕΝΑΤΗ συνεχόµενη χρονιά φέτος, η CosmΟΤΕ προκηρύσσει πρόγραµµα υποτροφιών για δέκα πρωτοετείς φοιτητές ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΕΙ) που προέρχονται από σχολεία της περιφέρειας, µε στόχο την ενίσχυση των πανεπιστηµιακών σπουδών τους.


Το φετινό πρόγραµµα υποτροφιών µε τον τίτλο «Για να σχεδιάσεις το µέλλον σου όπως το ονειρεύεσαι...», αφορά σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από δηµόσια σχολεία των νοµών Αιτωλοακαρνανίας, Εβρου, Ιωαννίνων, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Λέσβου, Χαλκιδικής και Χανίων. Με απόφαση της διοίκησης της CosmΟΤΕ, το ποσό που θα δοθεί σε κάθε υπότροφο για το ακαδηµαϊκό έτος 2010-2011, θα ανέλθει στις 1.500 ευρώ, ενώ οι υπότροφοι θα παραλάβουν από την εταιρεία και από ένα laptop µε σύνδεση Ιnternet Οn Τhe Go και δωρεάν χρήση για έναν ολόκληρο χρόνο. Επιπλέον, λαµβάνοντας υπόψη τον µεγάλο αριθµό συµµετοχών και το επίπεδο των υποψηφιοτήτων, η CosmΟΤΕ θα απονείµει και φέτος Τιµητικές Διακρίσεις, συνοδευόµενες από το ποσό των 1.500 ευρώ η καθεµία.
Από την έναρξη του θεσµού των υποτροφιών (το 2002) µέχρι και σήµερα, η CosmΟΤΕ έχει απονείµει συνολικά 81 υποτροφίες και 178 Τιµητικές Διακρίσεις, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ.
Φέτος, για πρώτη φορά η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας θα γίνει αποκλειστικά σε ηλεκτρονική µορφή µέσα από την επίσηµη ιστοσελίδα της εταιρείας. Προθεσµία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης από τους υποψηφίους έχει οριστεί η 17/10/2010. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επισκέπτονται το www.cosmote.gr ή να απευθύνουν τα ερωτήµατά τους στο info@ cosmote-scholarships.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου